Paus i bearbetningen!

Tror att jag har tagit time out helt och hållet...
Känner mig just nu färdig med min bearbetning..Vardagen rullar på och sonen ringer regelbundet. Det händer ju inte så mycket i hans värld nu..dagarna är rätt lika och han mår okej.
Visst har jag tankar kring hans varande i fängelse och hans brott men det upptar inte längre hela min dag. Vissa dagar är bättre och vissa sämre. Jag längtar efter att träffa honom nästan hela tiden men det ligger under allt annat som händer..
 
Jag inser att mitt sätt att bearbeta och hantera allt som hänt har fungerat. Idag känns det som om jag skrek ut min ångest, panik, sorg och alla andra känslor så högt jag kunde i så många olika former som jag bara kunde.. Det har hjälpt!
Jag var livrädd från början att jag skulle fastna i allt som hänt och sitta och älta och älta..Jo, jag har ältat..i två år nästan..men nu är jag klar tror jag!
 
Livet är som det är..jag har tur att det finns en balans, allt annat i livet är toppen, jag trivs och mår fantastiskt bra i  alla andra aspekter.
Visst finns det saker som kunde vara ännu bättre och visst finns det saker kvar att bearbeta, det kommer det alltid att finnas. Men det är ju så det skall vara, hade det inte handlat om min son så hade det handlat om något annat som fått ta den platsen..
Man ska ha lite grubbel i livet, det hjälper till att förstärka de positiva..
 
Nåväl, med detta vill jag säga att jag kommer nog att ligga lågt med bloggandet även i framtiden..Inte kanske sluta helt, har lärt mig att man aldrig vet vad som händer i morgon, kanske att jag behöver den här kanalen igen.
 
Jag kommer däremot att gå in emmelanåt och läsa mina kommentarer och svara på mail..
 
Kram på er alla och en trevlig sommar!

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0