nytt år..

.. på intågande..
Ibland tror jag att jag ska bli tossig..Ibland fattar jag inte att vi tagit oss igenom de här två åren som gått..Ibland fattar jag inte att det faktiskt gått två år sedan mamma blev sjuk och helvetesåret 2011 startade upp..Ibland känns allt som igår och ibland känns det som om jag levt med detta kaoset i hela mitt liv...

Jag har svårt att hitta en bra balans..antingen så är jag superengagerad i min son och allt som händer runt honom eller så orkar jag inte ens tänka på honom..vill fly in i normaliteten..hela tiden en balansgång mellan de båda..

Jag har börjat att skönja förändringar hos honom...institutionaliseringen har satt igång..världen krymper..man skärmar av..livet kretsar inte längre i det som finns utanför..lunchen, vädret, middagen, kriminalvårdens ändringar i regler, nya ankomna på avdelningen...det är hans liv nu.. Tänk så mycket han kastade bort den där natten..ett liv..ett produktivt rikt liv..hans barns historia, uppväxt..glädjestunder med nära och kära..
Känns märkligt ibland att vi sörjer hans liv mer än han själv verkar göra..
Känner mig väldigt , väldigt trött...


Kommentarer
L

Följer dig men har inte kommenterat innan. Beundrar din styrka och klarsynthet. Förstår till viss del vad du går igenom av egna erfarenheter. I dessa extrema livssituationer tror jag att acceptans är den största räddningen (jobbar med det själv)

Kram
L

2013-01-14 @ 10:35:04
Anneli

Har sträckläst din blogg. Du skriver fantastiskt bra, utlämnande och öppet. Jag får ont i magen, mår illa, känner dina känslor tror jag. Hur kan det hända? Hur ska man fatta? Hur kan så många få skuld som bara en begått? Förstår att du älskar din son, men ändå är fruktansvärt arg, ledsen, besviken, illa berörd. Jag skickar tusen miljoner styrkekramar till dig och din familj samt tackar ödmjukast för allt du delat med dig av. Skickar också

2013-01-16 @ 18:07:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0