besök...

Har bokat ett besök idag...Snart min sons födelsedag och det är mer än 6 månader sedan jag träffade honom...Även om vi talar i telefonen ett par gånger per vecka så är det en annan sak att ses i verkligheten..
Denna gången blir det annorlunda dock..Jag kommer att besöka honom tillsammans med hans bror vilket innebär "ingen kroppskontakt" ..
Idag, då rättegångar är över och allt är som det är så tycker jag att beslutet kring hans brors övervakade besök borde omprövas..
Saknar honom i alla fall och det skall bli skönt, jobbigt, smärtsamt,glädjefyllt & roligt att träffa honom..Önskar bara att jag slapp göra det på en anstalt..


Kommentarer
Junitjej

Varför ingen kroppskontakt vid besök tillsammans med hans bror?

Svar: Hans bror har skyddade besök på grund av att han befann sig på brottsplatsen innan polisen och därmed blev indragen i rättegången, även om han avsade sig rätten till att vittna så hamnade han i soppan och har därmed skyddade besök. Han behöver avlägga ett antal, tror det är 5 besök innan han fåpr ha ett oskyddat... Jag tror att sde anser att skyddet är för dem båda..
norrlandsmamman

2013-02-16 @ 09:46:16
URL: http://junitjejen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0