oron då det är tyst..

Så fort du inte ringer som avtalat så flödar fantasin fritt. Har du råkat illa ut? Har du hamnat i bråk och sitter isolerad? Har du fått stryk? Hur länge tar det för kriminalvården att informera en förälder till vuxen intern om något riktigt allvarligt händer? Informerar de överhuvudtaget?


Kommentarer
Susanne

Jag känner igen det där! Men inte från fängelset, utan när mitt barn levde ett kriminellt pundarliv. Mitt älskade barn bodde i en bil i 30 graders kyla, men jag visste aldrig vart. Mitt barn svarar inte i telefonen och jag ligger vaken hela natten och fantiserar om allt som kan ha hänt. Telefonen ringer mitt i natten men då är det polisen som vill ställa frågor och jag förstår att mitt barn sitter anhållen. Fängelset var för mig en befrielse. Nu hade mitt barn en säng, mat och värme. Vilken mor hade väl någonsin kunnat drömma om detta när det lilla nyfödda barnet låg på bröstet och skrek? Smärtan är obeskrivbar när vårt barn har hamnat helt fel i livet och vi inte kan göra något åt det.

2012-11-04 @ 23:37:18
<3

Hittade hit ikväll och nu har jag läst alla inlägg, du är så fin och stark! Har massor av ord men inget som beskriver fullt ut hur du berör... Mitt hjärta går ut till dig.

2012-11-05 @ 01:02:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0