Nya brott...

Jag läser varje dag om nya brott som sker såväl i mitt eget län och i övriga landet. Tankarna går på en gång till alla mammor, pappor och övriga anhöriga och det kaotiska ofattbara de ställs inför. Jag tänker på vilken helvetiskt tid de har framför sig..Kastas tillbaka till den där första dagen..
När hjärnan stannar och jag trodde att hjärtat skulle explodera i kroppen.. Känslan av att inte kunna greppa verkligheten, allt i ett töcken med stora svarta frågetecken som inte hade något svar..
Jag hoppas att det finns någon som stöttar och leder dessa föräldrar genom dessa första dagar..
Till alla andra vill jag säga; var inte rädda. Genom att sträcka ut en hand och våga nämna det stora hemska mörka och bara finnas till så är ni ett enormt stöd...


Kommentarer
Maria

Ja, livet kan snabbt förvandlas för en anhörig, men det tänker nog bara den på som har egna erfarenheter av vad det innebär.
Anhöriga kan ju också lätt bli medskyldiga i folks ögon.
Det är bra att du tar upp detta ämne här, det är nog till hjälp för många.

Här i Stockholmstrakten har vi klarblå himmel och sol, en härlig höstdag.
Ha en fin helg!

2012-10-27 @ 11:30:15
Kristina

Min äldsta dotter tipsade om din blogg.. hjärtat slår snabbare & tårarna bränner.. Känner så väl igen det du skriver. Min son sitter i fängelse för grov misshandel. Vi bor i ett litet samhälle och allt blev väldigt stort och vi blev alla dömda. Precis som du så tänker jag också på alla som berörs av det som händer, alla mammor framför allt.
Fortsätt att skriva, både för din egen skull och för alla som har varit med om liknande.
Kram

2012-11-15 @ 19:28:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0