Äntligen,..

.. ringde telefonen..inte ett ljud har jag hört på flera dagar och frustrationen över att inte själv kunna lyfta luren för att höra att allt är okej har varit hög!
I går ringde du äntligen. Ni har suttit inlåsta i två och en halv dag i cellerna på grund av något som hänt på avdelningen.
 
Det är konstigt tycker jag,.. När ni blir satta i isolering , på grund av något ni gjort, då har ni fortfarande rätten till daglig utevistelse i en timme och ni får duscha varannan dag. När något händer på avdelningen, som ni inte ens är inblandade i, låses ni in i cellen och tappar såväl utevistelsen som möjligheten till dusch.
Tydligen så har de möjlighet att låsa in er på det sättet i upp till 10 dagar?!
Nåväl, nu är dörrarna upplåsta till cellerna och vad jag förstår så står alla undrande över vad som hänt och en kille saknas...
 
Det händer mycket här på utsidan nu och det är jobbigt för dig att höra om planerade bröllop och semestrar. Jag försöker att minimera min egen glädje för att inte göra dig illa och hör mig beskriva såväl bröllop som Thailand , som att det är väl bara en baggis.. Det vore lika konstigt som om jag låtsades om att det inte händer alls och bara vara tyst.. Svårt att vara så glad som jag egentligen är då jag samtidigt vet att det smärtar hos dig..
Ja, herregud, ingenting är enkelt längre...


Kommentarer
Maria

I förrgår stod radion på som den brukar och plötsligt hörde jag att en annan mamma i samma situation som du berättade om sin son. Trodde först et kort ögonblick att det var du.

I hennes fall var det ändå värre, eftersom det var hennes barnbarns mamma som blivit dödad. Ja, jag antar att du vet vem det är.

Appropå inlåsningen i celler så verkar det gå ganska godtyckligt till på ett fängelse och någon direkt information om vad som händer får de väl inte heller.

Ha en fin helg!

2012-11-23 @ 16:18:57
Junitjej

Jag tycker att du är stark som delar med dig av detta. Det kan inte vara enkelt att ha en son, som gjort ett sådant hemskt dåd. Samtidigt måste du älska honom.

2012-12-08 @ 09:42:07
URL: http://junitjejen.se
Sandra

Hej! Jag hittade din blogg när jag surfade runt för att hitta bloggar likt min egen. Har själv en sambo som sitter på Kumla så blev lite nyfiken och började läsa dina inlägg..

Men när jag kom till det här blev jag helt ställd. Började fundera om det är så att din son också sitter på Kumla? För exakt 23/11 ringde min sambo mig efter att ha varit inlåst i 2,5 dygn eftersom att de om jag minns rätt hittat droger eller liknande på avdelningen. Känns ju som ett väldigt konstigt sammanträffande om det hände på två olika ställen på samma tidpunkt, men ett lika konstigt sammanträffande om de var på samma avdelning. Världen är bra liten.

Jaja, det jag egentligen ville säga innan jag hittade det här inlägget och blev så chockad var att du är otroligt stark, beundrar dig. Kämpa på! Kram

2013-01-25 @ 23:46:23
URL: http://www.aslundsandra.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0