3 veckor...

Just nu är jag frustrerad så det förslår.. Telia strular med telefonin så du kan inte ringa mig..Hur tänker kriminalvården egentligen...visst jag kan förstå att interner inte får ringa mobiltelefoner hur som helst men ip-telefoni? Idag är det många fastigheter som helt tar bort telias fasta trådar och bygger om till IP-hus..Något som hänt hos din pappa...Det innebär att du har ingen möjlighet till att få prata med honom under de år du sitter där du sitter..Om inte han flyttar förstås.. Kunde aldrig ana att Telia skulle ta mer än 20 dagar på sig att lyckas koppla in tre trådar i väggen..det är som ett skämt..orkar inte ens gå in på alla turerna jag haft med dem under senaste veckan..Jag vet att du försöker slå numret flera gånger per dag för att kolla om det kommit igen och det svider i själen att veta det och inte kunna påverka.. Jag håller båda tummarna för att du kan få komma fram i kväll... Saknar dig...


Kommentarer
Anonym

Och vem bryr sig om att mördaren är isolerad och inte kan prata med sina anhöriga??? Kan offrets anhöriga och vänner prata med henne, någonsin??? Låt honom sitta isolerad och begrunda vad han ställt till med. Hans barn har det betydligt bättre utan honom! Synd att han producerade några barn överhuvud taget. Nu måste de leva med skammen hela livet!

2012-03-24 @ 23:58:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0