På lördag..

Nu längtar jag som en tok till Lördagens besök...Känner mig nervös för själva proceduren, vilken jag tyckte var obehaglig på Kumla, men vet att det kommer att gå hur bra som helst...även på denna anstalt..
Galet att det skall vara så långt..blir ett helt projekt att boka in ett besök..
Det är en sak att tala med dig i telefonen och bilda sig en uppfattning om hur du mår och en annan att se dig framför mig i 5 timmar..Du anhöll om en heldag och fick det beviljat så det känns lite mer värt att få träffa dig under dessa 5 timmar än de tidigare 2...Det ska bli skönt att ge dig en stor kram i alla fall...
 


Kommentarer
....ädet! Sjuk mamma-sjuk son!!!

Mysigt att krama om en galen mördare och psykopat...Hur knäpp är du? - äpplet faller inte långt från päronträdet. Psykopatmamma -psykopatson!!!

2012-07-21 @ 18:05:07
Sanna

Man älskar sitt barn vad den än har gjort. Ett mammahjärta är alltid ett mammahjärta. Sen kan man förakta själva gärningen, men sitt barn överger man aldrig.

2012-07-22 @ 02:01:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0