Besök Kumla..

Nu är första besöket på kumlaanstalten inbokat.. Redan på Torsdag bär det av mot Örebro och besöken varar nästan hela dagen..Första med två av oss och det andra med en av oss.. Blev nästan hysterisk i telefonen vid bokningen då jag insåg att jag kanske inte en skulle få krama om honom..Tror att bokningstjejen hörde att jag var nära att brista och skakade fram en speciallösning med uppdelade besök så nu kommer jag att kunna både krama om honom och fika.. På grund av vad som hände den där natten så får inte en av hans bröder träffa honom utan glasvägg emellan..känns trist..jag vet att min son inte är arg på sin lillebror för att han kallade på hjälp..men de vågar väl inte chansa förstås.. Det ska bli skönt att få träffa honom i alla fall även om det är skrämmande att kliva in på en såpasss stor anstalt som man bara läst om i tidningarna innan..och så måste jag ju lämna honom där..gruvar för det..vet att det kommer att bli fruktansvärt jobbigt att säga hejdå..


Kommentarer
en mamma till

Kramma honnom :)det kommer att blir bra,

2012-01-31 @ 21:16:55
Anonym

Jag önskar er alla lycka till på färden till Örebro...tänker på er.

Många kramar till er alla.

2012-02-01 @ 18:06:25
fia

hej

hoppas att allt gått bra med

med besökt hos din son, Vet att i början

är det fruktansvärt jobbigt när besöket

är slut och man ska lämna sitt eget barn

där inlåst och själv gå ut i friheten, en sorg som för andra är svår att förstå. Fick mitt första ankommstsammtal

från min son för drygt ett år sedan, var helt oförbrett på när en främmande röst ringde sa att jag hade ett kort avlyssnat samtal med min son (hade bara träffat honom två gånger på häktet efter domen). Vi träffar honom nu regelbundet och på nått vis så blir det ett sätt att lära sig att leva.

många styrkekramar från en mamma till

tyvärr är vi många,

2012-02-02 @ 22:09:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0