Grattis på födelsedagen...

..Älskade unge! Idag är det din födelsedag och mitt hjärta blöder.. Att du idag på din speciella dag sitter där du sitter är hemskt. Idag skulle du firats på din 7-års dag. Då du är född den 29;e så har vi ju alltid var fjärde år firat din "egentliga" ålder.. Saknar dig så oerhört idag..och jag vet att du saknar oss..Att inte ens kunna ringa dig och sjunga en truddilutt känns snudd på grymt! Jag vet också att du satt dig i situationen själv och när jag tänker på det så blir jag arg..hur kunde du vara så tanklös?! Du kommer att hinna fylla både 8 och 9 innan detta är över.. I dag skall du få besked om din förflyttning..Jag ber att du ska få ett besked som glädjer dig och som du känner att du kan leva med under de år som skall gå.. DU skrev igår att du har 3200 dagar i fängelse kvar..Det är många dagar. I dag är en av dem. Saknar dig så mycket!


Kommentarer
Sanna

Hoppas han hamnar närmare er. Jag skulle helst ha haft min son på Hall då det är närmast, eller varför inte på Gotland. Men jag får acceptera att han är på Kumla trots att jag skriker inombords. Hoppas du får möjlighet att prata med din son på hans 7årsdag idag! Kram

2012-02-29 @ 09:38:25
URL: http://sannamamma.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0