Ett händelserikt år med ..

..många , många nya erfarenheter och lärdomar..
De flesta hade jag nog önskat att jag aldrig behövt lära mig, någonsin...men när man väl står här och har accepterat ett faktum kring att hela min familjs historia ändrats för framtiden så är jag glad över allt jag tvingats lära mig på vägen..
Det har varit oerhört smärtsamt emellanåt.
Det svåra nu, är att försöka integrera allt med en fungerande vardag..det går ju inte över eller tar slut..vi måste hitta sätt att leva vidare med allt som hänt..Jag tycker att vi är på god väg..allihop. Vi har helt olika sätt att hantera allt som hänt och jag tycker att det verkar som om våra olika strategier fungerar för var och en..
Vi går fortfarande i samtal, en del av oss, jag är glad att den möjligheten finns..
Jag sköljs ibland över av tacksamhet att jag fick impulsen att börja skriva bloggen, den där natten, när allt var kaos och världen inte längre såg ut som igår.. Jag är lika tacksam för alla kommentarer jag fått genom bloggen, både vänliga och mindre vänliga..men de har tillsammans fört mig framåt i min bearbetningsprocess mot en vardag som fungerar.
Jag har fortfarande lika svårt att berätta för någon som inte vet vad som hänt men det händer mer och mer sällan..
Jag önskar er alla en fantastisk Jul och många trevliga, mysiga timmar med era nära och kära..Ta vara på dagarna!

Tillbaka i verkligheten..

..på hemmaplan igen..
Nu nalkas julen och här sitter jag och har dåligt samvete..
Inget besök före jul..det hinns helt enkelt inte med..Vårt liv rusar just nu fram i en faslig fart och det är knappt jag hinner med de barn som INTE sitter i fängelse..
Jag inser att det finns inget jag kan göra åt saken..det är bara att åka med det som kallas livet och mitt dåliga samvete får jag helt enkelt stoppa undan någonstans..
Hoppas att han ringer i kväll så jag får byta några ord..över två veckor sedan vi fick tillfälle att prata och jag känner att jag har mycket att säga...
Saknar honom..

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0