ville inte gå upp...

..alls idag..Låg kvar och tänkte på hur morgonen var idag fast för ett år sedan...Den allra värsta dagen i mitt liv..Tänkte på hur en människas gärning påverkar allt..de ringar som sprider sig och omfamnar alla inom dess radie. Påverkar på olika sätt de människor som står i olika former av relation..Skadar, söndrar.. Och hur det samtidigt förenar, bygger och ibland även stärker.. Om jag tittar mig omkring på de människor som är närmast..De är ärrade av året som gått men jag upplever också att de stärkts. Stärkts i sin syn på livet och vad det för med sig. Hur man själv påverkar sitt liv och hur stor påverkan andra har i ens liv. Stärkts i sitt eget jag.
Jag säger som en annan mamma, Det har inte varit lätt att vara min sons mamma under detta året.. Men det är vad jag är och vad jag vill vara. Oavsett handlingar.. Naturligtvis har det förändrat mig. Jag hoppas att en del är till det bättre, vilket jag tror.
Jag har fortfaradne inte orkat gå tillbaka och läsa mina egna ord i bloggen. Jag vet vad som står och jag kommer ihåg vissa inlägg men jag orkar inte möta min egen smärta och det kaos som infann sig uneder den här dagen.. Kanske det kommer an dag då jag känner mig redo att rota i känslorna. Idag är jag glad att jag stod på mig gentemot läkare och andra som så starkt propagerade för lugnande mediciner, sömntabletter. Jag känner mig stark och lite stolt över att ha orkat strida mig igenom året på egen hand och faktiskt..faktiskt..klarat det rätt så bra. Det gäller även min övriga familj..De är fantastiska!
Tror inte att det finns så mycket mer som kan rubba oss ur fattning numer..De värsta scenariona har redan infriats och vi står kvar på jordens yta med fötterna väl förankrade i myllan.


Kommentarer
Tegsmamma

Länge sen jag var in, men har tänkt på dig/er fler än en gång i sommar. Ord känns svårt, men sänder en Styrkekram!

2012-08-23 @ 23:04:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0