Alla känslor på samma gång!

Sitter här söndagsmorgon och vet inte riktigt vad jag ska känna.. Nu har du flyttats till Rättspsyk...det tycker jag ju är bra..ändå känner jag lite oro och en stor portion vedmod idag..
Sörjer ett borttappat liv..hur i hela friden kunde allt gå så fel lilla vän.. Hur kunde det förändras så..Du hade ju ditt på gång? Bil, barn, utbildning, bra jobb, bra lön, fin mamma till barnen..Hru kunde allt gå åt pipsvängen..vad hände egentligen..
Inser att man som mamma egentligen vet så lite..man får veta det man frågar rakt ut..annars så är man bortkopplad.. Om jag går till min egen mammarelation, den som var innan hon gick bort i somras, så inte sjutton talade jag om allt för henne..Hon var bra att ha till hands, att dela sorg och glädje med men jag bestämde ju vad som skulle upp på bordet.. Han gjorde naturligtvis likadant..
Han visste dessutom att jag kunde förvandlas till en bandhund om jag tyckrte att han inte gjorde rätt..
Är irriterad på polisen som inte hör av sig angående ärenden som de utlovat.. Arg på advokaten som jag anser ljög mig rakt upp i ansiktet då han sa att han gjorde ALLT han kunde för att du skulel ha det så bra som det bara gick på häktet..att du kommuniserde flitigt med honom..Jaghade just suttit på besök och fått veta att advokaten inte kommit en enda gång för samtal utan bara suttit med som åhörare på förhör?! Detta bekräftades då av poliserna som var närvarande..herregud, om jag inte kan lita på hans advokat, vem skall jag lita på då? Menmest av allt är jag arg på livet och hur det far fram med oss...
Arg för att huset fortfarande inte är tillgängligt, min son sitter fortfarande utanför sina ägodelar, kläder mm..
Arg på sciala som skulle kontakta min son under den gågna veckan men ingen hörde av sig.. Skall det vara så djävla svårt att göra sitt jobb?!
Usch, jag blir bara argare av att skriva idag...slutar och försöker mig på en promenad i stället...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0