Dagen innan stormen..

..drar över oss..
I morgon är det den 21 oktober och åklagaren skall väcka sitt åtal..Förmodligen så dröjer det till lördagen innan tidningarna kommer att sätta igång med att redogöra alla detaljer som blir offentliga, tv- nyheterna kommer även de att ta upp det..
Jag sitter här och undrar hur stort det komemr att bli..har gruvat så länge nu för morgondagen och hoppas på att det inte innebär att jag måste revidera den bild jag har skapat i min fantasi och som jag har, på ett sätt, försonats med, kan leva med, kring vad som hände.. Rädd att det skall komma fram fakta som gör att min bild spricker och att den blir värre än vad den är idag..
Kanske jag har tur..Kanske de glömmer bort alltihopa och det inte skrivs en enda rad..önsketänkande..
I går ringde äntligen polisen upp och hade bokat in ett besök i morgon i alla fall och jag fick samtidigt veta att han flyttats tillbaka till häktet. Jag ska ta med mig fotoboken jag tryckt upp med bilder på barnen, alla fyra i en salig blandning..den blev jättefin och jag hoppas att han komemr att tycka om den..Tror att det kan bli jobbigt rent känslomässigt för honom men att han kommer att ha glädje av den ..
Jag hoppas att jag kan få ihop bilder till en ny bok kring barnen rätt snart..
Längtar till i morgon så jag får krama om honom..


Kommentarer
en mamma till

Lycka till imorrom, jag hopaas att det blir som du vill,stor kram till dig din famjl och din son.

2011-10-20 @ 21:49:09
också mamma

Styrkekram! <3

2011-10-21 @ 17:16:49
Gammal släkt

En sån fin kille, nåt blev galet o fel

Spola tillbaka filmen då allt var som förut och bra

Du var nog en toppen-mamma innan allt hände

Håll ut .....allt kommer att bli okay...snart...2011-10-22 @ 00:38:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0