Bra advokat!

Jag vill dementera en åsikt jag hade från början av min blogg gällande den advokat som utsågs som försvarare till min son.. Jag var rädd att han fått en advokat som inte skulle vara nog erfaren för att försvara min son på bästa sätt..
Jag vill nu säga; Han har varit en bra advokat, han har gjort det han kunnat för att låta min son ge sin version av natten och händelsen. Det har han lyckats bra med.
Dagen har gått bra. naturligtvis så har den varit jättejobbig och jag är helt slut men vi har fått svar på många frågor.
Nu är det bara att vänta. fredag 4 november kommer domen och jag känner mig rätt säker på att han landar mellan 10 - 14 år och det kan lika gärna bli dråp som mord.


Kommentarer
Mamman

Oj, har sträckläst din blogg nu, som jag hittade via Sannammas blogg i morse. Herregud vilken soppa ni är i, du och Sanna. Jag är glad att ni hittat varandra och hoppas att ni finner stöd i att vara två. Era söner är ju också jämngamla, eller hur? Jag har följt Sannas blogg länge och kommer även att följa din. Ha det så bra som det bara går, i din traumatiska situation.

2011-10-26 @ 19:01:16
URL: http://familjehemsbloggen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0