1;a dagen avklarad..

..Det har varit en lång dag idag..
Hjärnan är full av bilder, berättelser och vittnesmål..Jag kan inte tänka en enda redig och klar tanke..alla orden studsar hit och dit..vad sa han egentligen, vad sa försvaret då, vad menade de då de sa...
Jag led med bägge mina söner vid ett tillfälle...ville rusa ut..men satt ändå kvar...
orkar inte skriva mer idag..


Kommentarer
Martin

Jag tycker att din blogg har en ganska obehaglig ton, där du skuldbelägger allt och alla för att de inte bjuder in dig och din släkt till terapisessioner. Om du vill veta tidpunkten för rättegången kan du väl ringa dit, eller till advokaten, eller till åklagaren. Jag fattar att situationen är jämförelsevis jobbig (om än inte lika vidrig som för offrets anhöriga), men ändå. Och riktigt obehagligt var det då du i ett tidigare inlägg jämförde din sons brutala mord med ett annat uppmärksammat mord och tyckte att din sons gärning var mindre allvarlig. Usch! Hoppas trots allt att allting ordnar sig bra.

2011-10-25 @ 21:08:40
Tegsmamman

Har tänkt på dig massor idag, förstår att det varit en tuff dag.

Styrkekramar till dig!

2011-10-25 @ 21:38:33
O

Allt,hela rättegången ligger ute på flash,alltså all info.

2011-10-25 @ 22:13:53
Mona

skickar över massor med ork att sitta kvar, allt annat får vänta...det kommer fler dagar

2011-10-25 @ 22:45:24
Janna

Jag är totallt förändrad i situationen, att läsa dina inlägg gör mig rörd. Jag ville bara sända dig och din son en tanke. Du gör det här riktigt bra, och fortsätt med det. Din son är en fin människa, oavsett vad som hänt. Nånting gick bara otroligt snett! (Jag kan stå för många därute, som inte vågar ta ställning till det inträffade)

2011-10-25 @ 23:23:26
Majte

Hej och lycka till med allt.

Jag vill så de värker ge ett elakt svar på ett av inläggen här, men ska svälja min ilska. De gör ju inte saken bättre av att jag vräker ur mig och visar hur korkad jag och andra människor kan vara....Men självklart är de synd om dig och dina nära och kära,självklart ska du buhua och skriva om vad lite hjälp ni får. Vad folk INTE tycks se är att det INTE är ni som bragt en annan människa om livet. De är en annan VUXEN person som tog detta hemska beslut och tyvärr råka de va din son. Att lägga detta på dig och dom närmaste är nog bland de dummaste jag har hört i mitt snart 50årig liv. Jag säger bara, kämpa på och skäll/gnäll/gråt över att ni INTE får den hjälp ni behöver. Vill bara säga som du själv gör, din son ska självklart ha ett straff som svider för han har gjort något oförlåtligt. Men NI ÄR OSKYLDIGA och ni ska inte straffas. Att du även älskar din son fortfarande är ju bara självklart och att du lider med honom lika så, för de är ju han som person du lider med. INTE DE HAN GJORDE!!! Lycka till och ha de bästa liv du kan, trots de som hänt.

2011-10-26 @ 12:26:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0