Så nu är det..

...beslutat att du ska överklaga din dom..Vet egentligen fortfarande inte vad jag tycker om det..Är rädd att du skall få ett högre straff..Är inte säker på att man kan få det ochhar inte kollat upp vad som gäller ännu...
Nu står vi på rad för att boka besök med dig..En knepig procedur för att få allt att stämma..Vi kan inte boka in ett besök förrän din besökslista är tom. Innebär att vi måste hålla kontakten, vi som får besöka, för att inte ställa till det för varandra.. Om någon ringer på måndag och bokar sitt besök till på exempelvis på torsdag eftermiddag så är tisdag, onsdag och torsdag förmiddag spärrade för oss andra för att det redan finns en bokning...Knepigt system...men vi kommer att lära oss planera noga..
Jag kraschade under helgen efter din dom..Antiklimax infann sig på fredagen och känslorna bubblade över åt alla håll...sent på söndag lyckades jag samla ihop mig och nu känns det bättre..blev livrädd att fastna i känslan..
Det komemr att bli en lång vinter...


Kommentarer
en mamma till

Ta det lugn nu, ta en dag i taget det blir lättare för varje dag, jag lovar det, STOR KRAM PÅ DIG.

2011-11-08 @ 21:06:48
LILITH - Borderline & mamma

Vid en överklagan finns det alltid en chans att de dömer till ett högre straff.

2011-11-08 @ 21:30:58
URL: http://lilith.se
En annan mamma

Kära du. Vad du har att gå igenom. Jag har också två pojkar. Jag hade tänkt skriva något som var gott och hoppingivande men orden sviker, jag vet inte hur man formulerar sej, men jag vill att du ska veta att jag och säkert många andra föräldrar tänker på dej och på er. Ett tu tre så går allt åt helvete på ett sätt som ingen hade kunnat förutse. Du är klok och stark som orkar brottas med det hela och du gör det dessutom offentligt.Ta hand om dej.

2011-11-09 @ 00:11:08
Mamman

Jag har nu läst artiklarna om din sons mord och allt låter jättekonstigt. Han måste ha fått en riktig black-out eller varit riktigt påverkad av något. Ja herregud så det kan bli. Jag har förstått att han var en fullt "normal"= ej våldsam person innan detta? Hursomhelst, en tragedi för alla inblandade...

2011-11-09 @ 18:51:37
URL: http://familjehemsbloggen.blogg.se/
Maria

Som mamma förstår jag alla dina känslor och tankar även om jag inte varit i din situation men mammahjärtat är större än allt, oavsett vad ens barn gjort! Håll huvudet högt, du har inget att skämmas för!!

2011-11-10 @ 10:55:32
Matte

Tror det är rätt att överklaga .hovrätten kan aldrig höja tigsrättens dom om inte åklagaren också överklagar vilket betyder samma straff eller lägre om nu inte åklagaren också överklagar men det är ju inte troligt eftersom dom blev högre en vad åklagaren yrkade på i tinget. / god vän till Staffan

2011-11-12 @ 20:15:36
pappa nicklas

Hej Susan JAG såg ATT Det var nått speciellt med besöks ansökningar ? Är Det nått JAG måste tänka på när JAG tar kontakt med Staffan?

Kram Oslo

2011-11-18 @ 19:32:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0