1:a besöket utan övervakning...

..är nu inbokat..I morgon eftermiddag så får jag äntligen träffa honom ensam..
Känns både nervöst och skönt på samma gång. Jag fick brev av honom där han bad att inte hela besöket skulle handla om det som hänt..Jag förstår mycket väl hans oro.. Jag har många frågor men inser att jag inte kommer att kunna ställa alla i morgon, skulle mer likna rita, gissa, spring..
Det ska i alla fall bli skönt att få krama om honom igen utan att skärskådas av polis under tiden..
Är mindre nervös för fredagens dom än vad jag trodde jag skulle vara..Det känns som om båda aktuella alternativen, mord/ dråp, är lika troliga och just nu så känns båda okej.. 10 eller 14 år..det är mååånga år..skillnaden i praktiken är ca ett år så det spelar inte så jättestor roll i sammanhanget, även om det kommer att göra det för honom då tiden närmar sig..
Inser att vi är på väg att ha tagit oss igenom ytterligare en fas i vår hemska karusellfärd..Känns som om farten har sjunkit och vi klarar av bra att hålla oss fast..
Jag har fortfarande inte orkat gå tillbaka och läsa i sin helhet det jag skrivit tidigare..Men jag känner  och vet att behovet av att skriva av sig just nu är på en rätt låg nivå...Hänger naturligtvis ihop med denna eviga väntan..hysterin har lagt sig och jag inser att vi måste hitta en form nu för att inrätta ett liv som inkluderar en son i fängelse..
Jag hoppas innerligt att han hamnar i Härnösand eller Östersund då de är klara med honom på Kumla..
Min andra son...han bor fortfarande hos mig..Inget jobb, ingen lägenhet..jag lider varje dag med honom...han hamnade i en återvändsgränd känns det som..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0