Ett beslut baserat på förnuft..

Du ringer och det känns så svårt att berätta att syftet med vår resa, min och dina bröders, är för att sätta punkt för det här året..Att vi känner att vi måste få ett andrum för att kunna orka kliva på nästa år och gå vidare med att ta hand om våra liv..Du får en svajig förklaring känner jag..Du försöker hjälpa till men jag hör den lilla killen där inne..
Känner mig som en svikare...att jag lämnar dig åt ditt öde..även om såväl du som jag vet att det inte är så..
Ser till att du har pengar och det du behöver..du önskar oss en fin resa och lovar att ringa då vi kommer hem..
Känner mig orolig för hur du mår egentligen..vet att du inte vill belasta..vill inte skicka med jobbiga känslor och tankar på vår resa...
Jag slits mellan att leva i sorgen efter att du berövat dig själv möjligheten till ett bra liv och önskan om att vi andra ska kunna leva vidare med våra...en balansgång som heter duga..förnuftet säger en sak och känslorna en annan..
Nu har jag fattat beslutet i alla fall..vi åker!


Kommentarer
Monica

Ni är verkligen värda en resa!!

2011-12-04 @ 20:09:30
Mamman

Bra beslut. Ha en riktigt skön resa!

2011-12-05 @ 08:00:25
URL: http://familjehemsbloggen.blogg.se/
Louise

Nu gråter jag. För det här är så smärtsamt. Jag minns känslan så väl när jag och min dotter åkte iväg med mina föräldrar på en resa då mitt andra barn satt frihetsberövad. Vad han hade behövt vara där med oss och vad vi behövde vara tillsammans med honom. Man känner sig otoligt svekfull. Hej då. Det saknades en person på den resan. Men det var nödvändigt att vi åkte iväg. Han mådde bättre av att vi åkte iväg än att vi satt hemma och mådde dåligt sa han själv. Men så finns ju den lilla pojken där också som sagt. Allting blir halvhjärtat och dubbelt.

Hoppas nu att ni får en riktigt bra och välbehövlig resa.

Var rädda om er.

2011-12-05 @ 11:54:58
Mona

Helt RÄTT beslut!!

2011-12-07 @ 00:02:34
Mamma till en son,som dömdes för mord

Tänker mycket på dig.Du är inte ensam,vi är många.Min son har suttit inne fem år redan.Har du hört talas om föreningen Bryggan,som fokuserar på barn till frihetsberövade?Ge inte upp!Det är ett infierno,men ge aldrig upp,dina söner och barnbarn behöver dig.Många empatiska tankar till dig från mig.Kram

2011-12-19 @ 12:45:54
Tegsmamma

Sänder dig en tanke så här under juletid!

2011-12-26 @ 02:17:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0