Önskar..

..att jag kunde se vad alla egentligen tänker...


Kommentarer
Sara

Var försiktig med vad du önskar! Du lär inte gilla det du ser....

2012-09-11 @ 21:55:34
susanne

Sara; ..men det är ju just det som det handlar om.. Bättre om folk är helt ärliga än fega krakar som jamsar med...

2012-09-12 @ 07:25:16
URL: http://norrlandsmamman.blogg.se
Danne

Jag önskar att din son inte hade mördat!!! Finns många önskningar här i världen men tyvärr får man inte alltid som man vill.

2012-09-13 @ 17:18:31
S

Fy vad lågt att hoppa på susanne här i bloggen! Jag känner inte susanne eller någon annan i hennes familj, har aldrig träffat henne. Utan bara läst om mordet! Tycker det är vidrigt vad hennes son har gjort men det är INTE hennes fel. Ska man behöva stå för saker som ens familj, vänner eller släktingar gör? Ska man behöva ta konsekvenserna av andra vuxna människors handlingar? En dag kan de vara ni som sitter i hennes sits, hur skulle de kännas då? När människor kommenterar så onödigt och lågt för något ni aldrig kunnat ens påverka? Att ni föraktar hennes son är en sak, och att man avskyr det han gjort. Det gör de flesta människor när det gäller såna här situationer. Men inte tusan kan man sitta och kasta skit på anhöriga?! Skärp er. Susanne har ingenting med vad hennes son har gjort att göra. Visst hon är hans mor, men hon har inte orsakat det han ställde till med. Dom konsekvenserna är något han får leva med. Det ska inte hans anhöriga behöva få kastat i ansiktet.. Tänk efter innan ni skriver!

2012-09-16 @ 21:39:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0