Ett lugn..

Nu ser det ut som om du är där du kommer att vara ett bra tag...Du har råkat riktigt illa ut efter vägen men det verkar som om du nu placerats där du inte blir dömd igen för ditt brott..
Det finns ett lugn i din röst som inte funnits tidigare..jag har inte hört det förrän nu när jag talar med dig och lugnet helt plötsligt finns där..
Jag saknar dig så oerhört mycket!
Du har ringt nästan varje dag nu och jag ser fram emot ditt samtal nästan varje gång...Ibland hinner jag inte mobilisera fokuset som jag insett krävs då vi pratar..jag försöker på något vis kompensera din frånvaro genom att bombardera dig med fakta på vad som hänt efter ditt senaste samtal...då du ringer ofta nu så krävs det lite tankeverksamhet..
Jag är glad att du nu är säker och att du inte riskerar att råka illa ut på samma sätt som innan...Säkerheten inom kriminalvården må vara god men den befolkas av människor precis som du och jag och vi ser kanske inte alla signaler alltid..
Jag hoppas du får stanna hela ditt straff där du nu är, även om jag inser att det inte är rimigt..


Kommentarer
en mamma till

Du är en stark kvinna!jag vet precis va du har pratar om, ibland är mycke tung att leva, men styrka kommer från ingenstans, kanske vara för att vi är mammor som älskar vara barn och finns för dom när dom behöver oss. kram på dig

2012-05-28 @ 19:22:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0