Snart dax för besök...

Semestern närmar sig..dax att boka besök! 
Nu har jag varit borta en vecka och inte pratat med dig på många dagar..Däremot har jag mött människor som jag inte träffat på länge som frågat om dig..Jag har fortfarande lika svårt att berätta i verkligheten med ord vad som hänt och om brottet i sig..orden vill liksom inte riktigt forma sig i munnen..
Konstigt att det kan vara så lätt att skriva och så svårt att prata..jag har aldrig haft svårt att prata annars..tvärtom!
Vi närmar oss årsdagen.. Det känns tungt...
Jag googlade ditt namn idag och det var ingen trevlig läsning..konstigt hur man som dömd liksom "blir" sitt brott i stället för den person man egentligen är. Man blir på något vis identitetslös som brottsling i Sverige. Förutsatt att man inte lyfts fram i media vecka efter vecka som en del gör, där verkar det personliga följa med..
Jag tror även att det skiljer en del på hur pressen väljer att namnge brottslingen. Ges det ett öknamn i pressen så blir liksom avidentifieringen mer påtaglig. Då är man enbart den där "smeknamnet". Allting annat raderas och det lilla som eventuellt lyfts fram är borta och glömt, kvar finns bara brottstiteln och den kan nog leva länge, länge..
Jag ser fram emot att äntligen få träffa dig igen min son...jag har saknat dig så oerhört mycket under den här tiden...


Kommentarer
Tegsmamma

Hejsan!
Jag har läst din blog till och från under året och kan aldrig riktigt släppa mina tankar om vad du/ni går igenom. Vill bara sända en varm tanke och hoppas ni får en sommar att kunna njuta av mellan varven.

2012-06-27 @ 01:01:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0