Första..

..samtalet från Kumla..ankomstsamtal... De förde honom dit tidigat på tisdag morgon.. Nu skall utredningen göras och vi får skicka nya ansökningar för att få tala med honom i telefon och besöka honom..Skönt att höra hans röst i alla fall, även om det var ett avlyssnat samtal.. Jag har börjat drömma på nätterna igen..De ringer och berättar att han blivit ihjälslagen på anstalten..vaknar sjöblöt i svett.. Känns otroligt jobbigt att inte kunna lyfta luren och höra att han är okej, även om jag vet att inget hänt så tror jag att de flesta föräldrar vet hur jag menar.. Jag hoppas drömmarna försvinner med tiden.


Kommentarer
sanna

Jag drömmer även mycket om min son, men det var värre i början. Nu när din son kommit till Kumla kommer han att vara med andra som ska utredas och de kommer skickas åt olika håll. Detta var en stund på Kumla då min son isolerade sig, men han skaffade några kompisar som han ännu brevväxlar sporadiskt med.Min son tyckte att utredningen var en jobbig tid, det blev bättre när han kom till sin avdelning. Jag håller med dig om att det är jättesvårt att inte kunna lyfta luren när man själv vill för att prata bort en stund. Det borde ju kunna gå att lösa på ett smidigt sätt eftersom min son ändå inte får samtal från någon som inte är godkänd.

2012-01-24 @ 22:56:13
URL: http://sannamamma.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0