Idag är dagen..

..för din rättegång!
Klockan är snart halv 2 och jag kan inte sova..är så nervös inför morgondagen att jag tror jag går sönder.
Medmin samtalskontakt idag så fick jag uppmaningen att beskriva hur arg jag var på dig..Klart jag är arg svarade jag, men jag kunde inte hitta känslan..Klart jag är arg tänker jag nu...men jag kan fortfarande inte känns ilskan eller det arga. vet inte om det är oron inför rättegången som spökar eller om det helt enkelt är så komplicerat , alla känslor vävs samman, ilska , sorg, besvikelse, försvar, kärlek, panik, ångest.. allt blir en enda röra, inget går att urskilja som en enda känsla.. Inte vad det gäller dig. I andra fall kan jag plocka fram hela känsloregistret..inser att jag har en bra bit kvar att bearbeta kring vad som hänt och min syn på det..
Det känns br aatt jag fick höja rösten och påpeka det som jag tycker är fel i vårt system..kändes skönt att rikta kraften åt ett kreativt håll...Jag hoppas att det leder till något gott, att det kommer en funktion som gör att andra, efter oss, får ett bättre stöd..
Informatinen har verkligen varit usel..enda anledningen till att jag ens vet klockslaget för din rättegång i morgon är att en tingsnotarie ringde och sökte din lillebror. Jag hörde att hon inte hade en aning om att jag var mamma till såväl åtalad som vittne. Hon berättade på min fråga vilken tid som gällde.
Jag lider med din bror som i morgon måste ta ett svårt beslut i rättssalen..ett beslut som du skapat förutsättnignarna för. Inför det kan jag känna min ilska gentemot vad du gjort, att du satt din bror i en oerhört svår situation.
Att itne kunna råda i fallet är svårt. Han måste känna att hans beslut är rätt för honom. Det är han som måste leva med det då strålkastarna släckts och det bara är de beslut vi fattat efter vägen som skapat vår tillvaro.
Om han väljer ett beslut som du inte komemr att tycka om så hoppas jag att du med åren komemr att kunna förlåta honom.
Jag kommer att stötta honom i vad han än väljer. Du har gjort ditt val, det gjorde du den natten och du kommer att straffas för det. Nu är det hans val som har prioritet.
Det kommer att bli en lång dag....


Kommentarer
Karolina Halvarsson

Skänker mina tankar till dig och dina söner

inför och under denna dag.Ja,inte bara idag, utan varje dag sen allt hände har jag haft er i mina tankar."För mig gäller att färdas på stigar med hjärta

vilken stig som helst bara den har hjärta,

och den enda värdiga utmaningen är

att följa den hela dess längd,

medan jag ser och ser och mister andan."C.Castaneda

2011-10-25 @ 06:31:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0