Söndag..redan..

..tappade visst bort lördagen någonstans i tomheten..
Ja, det är en tomhet just nu..Tror att vi nådda en form av antiklimax i fredags då vi till slut fick min sons dom..Efter det har jag befunnit mig i ingemansland..totalt avstängd i känslobanken, tom..
Undrar hur lång tid det tar innan verkligheten hinner i kapp mig...innan det sjunkit in och landat i kroppen och jag kan titta på det?..Inte i dag i alla fall...orkar inte..


Kommentarer
Lena

Jag ville bara säga att jag läser din blogg med stort intresse.För ca 15 år sedan hamnade jag och vår familj i samma situation.Jag önskar jag hade några goda råd att ge, det enda jag kan säga att familjebanden oftast går starkare ur det hela. Man är en familj, både i glädje och sorg. Prövningarna gör en starkare.Kom också ihåg att från domens datum så finns ett slags ljus i tunneln, att det hela kommer ta slut. Och resan blir lättare ju närmare slutet på tunneln man kommer.

2011-11-06 @ 19:37:33
Zarinne

Det känns trösterikt att höra att det blir lättare, ju längre tiden går. Vår erfarenhet hittills är att familjebanden, sätts på hårda prov och känslan är att det kanske skulle blir svårare ju längre tiden går. Allt kanske kommer att vända så småningom, Men oron är stor för vad som händer när vår anhörige släpps ur fängelset. Men det är lång tid kvar.

2011-11-07 @ 09:57:26
Martin

Vet du varför VK namngav din son på webben innan de plötsligt tog bort namnet?

2011-11-07 @ 17:22:09
norrlandsmamman.blogg.se

Postat av: MartinPublicerad 2011-11-07 17:22:09Vet du varför VK namngav din son på webben innan de plötsligt tog bort namnet?Hej! Nej, jag har ingen aning. Jag såg det på morgonen, även Invgvars blogginlägg, men att det senare var borta, liksom kommentarerna.. Jag är dock glad att de tog bort det.

2011-11-07 @ 18:48:09
URL: http://norrlandsmamman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0