Dom

Han dömdes till 15 år..


Kommentarer
Anonym

Jag är ledsen för er skull. För allas skull. Ta hand om er. Varma hälsningar

2011-11-04 @ 11:21:08
Degen

Det var ju för väl att en mördare får ett rejält straff.

2011-11-04 @ 11:35:29
Tegsmamman

Ser på vk.se att domen blev femton år.Tårarna rinner och jag kan förstå er vanmakt,ilska,oro, sorg över det som hänt.Jag kan förstå att det är jobbigt att många tittar och kommer att fälla en massa dumma kommentarer nu när domen kommit men tänk att det är människor som har en okunskap och vet inte hur de ska hantera såna saker.När man varit med om nåt sånt här så kanske man ska yttra sig.

Hoppas att det går bra för er alla .

Nu gäller det att på nåt sätt gå vidare i sorgen. Tänker på er.....

2011-11-04 @ 11:36:46
Mamma

Sänder omtanke och styrka till dig och din familj. Nu är förhoppningsvis den värsta fasen över och du och sönerna får hitta "vardagen" i er nya livssituation. Är imponerad av hur du hållit ihop! Håller tummarna för att brodern får en rimlig chans att leva vidare, utan att dras med stämpeln "brodern". All uppmuntran till honom.Från en mamma.2011-11-04 @ 12:04:33
Anonym

Tycker domen var en bra dom för handligen men förstår hur jobbigt det måste kännas för dig so mamma,man slutar inte älska sin son vad han än gjort.

Men han fick det straff han förkänade för just nu tänker jag mer på den stackars kvinnan,hon lever inte.

han har gjort det han gjort och får nu den hjälp han bahöver,det kommer nog bli bra.

Mvh.

2011-11-04 @ 12:05:48
Sarah

Jag beklagar. Jag trodde faktiskt det skulle bli dråp och inte mord. Jag blir så klart ledsen när jag läser vad VK skriver och jag förstår inte syftet med att hänga ut hans namn. Oavsett vad så vet jag att din son är en fin kille.

Jag tycker S ska överklaga. Även om risken är stor att han dömds i HR. Men jag tror det är stor chans att han får prövning i HD då mordet i hörnefors gått dit. Jag tror att med lite jobb så kan men får ner domen till 10 år.S är ingen mördare. Jag kan inte förstå.

2011-11-04 @ 12:31:36
URL: http://omenvaldtakt.wordpress.com
Anonym

15 år är det minsta man kan begära!!! Han borde fått livstid!!! Mördare ska inte vara ute i samhället och mördare är vad han är - glöm inte det!!!! Ni som kommenterar att negativa kommentarer kommer från de som inget vet... Hur vet ni att det är så? Alla får väl ha sin åsikt utan att dömas som mindre vetande! Det kan ju faktiskt vara ni som är ovetande, ointelligenta och outbildade!!!

2011-11-04 @ 13:26:52
X

Jag beklagar verkligen, har tänkt mycket på er familjemedlemmar som drabbats och påverkats av det här, inte minst på barnen. Du verkar ha funnit någon slags styrka, jag hoppas den varar länge för dig och jag hoppas de som inte funnit den än, snart gör det. Du kan inte göra mer än du gjort, kramar till dig och resten av familjen.

2011-11-04 @ 14:36:37
Anna-Karin

Stor kram, är själv mamma.....med allt vad det innebär. Tänker på dig. Det gör ont i mig även om jag anser att domen är rätt. Han kommer att fixa det här och även du med familj. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Än en gång Stor kram/även till Staffan

2011-11-04 @ 15:23:09
Mamman

Jag gissar att det är skönt för er att domen nu är klar så att ni kan påbörja någon slags vardag. Om den är rättvis eller ej, jag vet inte, men mördat en annan människa har han ju gjort och ska straffas för det. Hoppas att du och resten av familjen kan komma till någon slags ro nu när ni vet förutsättningarna för de kommande åren... Och gällande de personer som stirrade ut er på pizzerian- låter inte klokt. Var de verkligen vuxna?

2011-11-04 @ 15:37:19
URL: http://familjehemsbloggen.blogg.se/
Tegsbo

Bara natt ha läst bloggen och kommentarerna.15 år låter ganska rimligt för detta brott. Dock ovanligt att man faktiskt dömer till ett hårdare straff än vad åklagaren begär. Dock har vi ju knappast sett den faktiska domen ännu då denna dom lär överklagas till hovrätten med 99% säkerhet.Häktescellerna är inte alls överdrivet otrevliga. Du har varit i en besökscell, inte en vanlig häktescell. Skillnaden är inte jättestor men ändå påtaglig. Sen är det givetvis påfrestande att sitta inlåst med restriktioner.Att namnge en mördare är givetvis rätt och borde alltid vara självklart. Tyvärr är det dock så att media bara namnger svenska gärningsmän. Hade detta brott begåtts av en invandrare hade vi aldrig fått läsa något namn på gärningsmannen. Titta bara på hur man hanterade Tomtebomordet.Hur FAN kan man säga att S inte är en mördare???Slutligen.. Tack för en bra blogg. Du ger allmänheten inblick i en situation som väldigt få någonsin får uppleva och väcker därigenom många nyttiga tankar och frågeställningar som förmodligen aldrig skulle ha infunnit sig i ens huvud annars.2011-11-04 @ 22:39:30
anhörig och offer till tingsrättsbomben

Vill bara skriva några rader till dig!! Vet mycket väl vad du går igenom... Vi får ALLA aldrig glömma att bakom varje brott finns två sidor av anhöriga. Offrets anhöriga och gärningsmannens anhöriga... Båda lider lika mycket och har lika stor sorg. Men det är så lätt att glömma bort ena sidans anhörig, tyvärr!!! Jag hoppas du får hjälp att bearbeta alla dina känslor. //

2011-11-05 @ 08:59:44
Mona Hammarberg

Skickar massor av styrkekramar till dig!

2011-11-06 @ 13:56:05
Anonym

Buh buh..

2011-11-08 @ 08:39:50
Anonym

S är ingen mördare?? Nähä vad är det han har gjort då??? Klappat kattungar???

Vakna för fasiken och inse att denna människa är farlig för både sig sj och andra.

2011-11-09 @ 01:38:45
Sanna.

Mår så dåligt när jag läser allt som sägs om S,den fina killen som vill alla väl,kan inte begripa vad som hänt.jag tror han måste blivit provocerad och säkert nerdrågad av denna kvinna och på så sätt fått en snedtändning,kan aldrig i mitt liv tro att han skulle göra detta utan påverkan av anat eller andra.Styrkekramar till familjen och jag hoppas ni får den hjälp ni behöver så ni kan finnas där för S,han behöver all kärlek han kan få.

2011-11-09 @ 01:43:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

norrlandsmamman

En natt förändras allt! Jag vaknar en morgon och är plötsligt mamma till en mördare. Över en natt förändras allt och ingenting kommer att bli sig likt, varken för mig eller andra i min närhet. Jag skriver denna bloggen som en dagbok för att kunna bearbeta sorgen, oron, skammen och allting som komma skall.

RSS 2.0